ممجموعه جزوات کارشناسی ارشد فراگیر مدیریت اجرایی

سوالات کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور تمام رشته ها
سوالات کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور تمام رشته ها

جزوات ارشد فراگیر
جزوات ارشد فراگیر
سوالات کنکور ارشد فراگیر
سوالات کنکور ارشد فراگیر
سوالات ترمی ارشد پیام نور
سوالات ترمی ارشد پیام نور
سوالات کنکور دکترا
سوالات کنکور دکترا
تند خوانی و تقویت حافظه
تند خوانی و تقویت حافظه

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه | همیشه آنلاین


خلاصه مطلب :

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه : جهان امروز ما، جهان سرعت است و روز به روز نیز بر این سرعت افزوده می شود. برای این که از این ...


متن اصلی مطلب :

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه | همیشه آنلاین





جمعه , 31 فروردین 1403 خانه راهنمای سایت پرسش و پاسخ فروشگاه خبرخوان پیام نور درباره همیشه آنلاین تماس با ما

همیشه آنلاین ارشد" target="_blank">کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور

صفحه اصلی پیام نور" target="_blank">اخبار پیام نور اخبار ارشد" target="_blank">کارشناسی ارشد اخبار دکتری ارشد" target="_blank">کارشناسی ارشد فراگیر خرید بسته های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانلود سوالات آزمون های ادوار گذشته فراگیر دانلود جزوات و سوالات کارشناسی ارشد پیام نور ( ترمی ) مطالب و مقالات آموزشی عوامل موثر بر یادگیری و مطالعه نکات آمادگی در کنکورها تقویت حافظه و روش های آن روش های موفقیت مطالعه درسی و برنامه ریزی مطالعه تندخوانی و تقویت حافظه اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت : هشدار به داوطلبان ثبت نام ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور جزئیات نحوه ثبت نام در آزمون ارشد فراگیر + اطلاعیه سازمان سنجش خبر فوری : زمان و جزئیات آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت 22 چگونه تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاه پیام نور داشته باشیم ؟ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر ۱۴۰۰ پیام نور | آخرین وضعیت سوالات متداول داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد فراگیر زمان ثبت نام آزمون ارشد فراگیر پیام نور 1400 نوبت بیست و دوم آزمون کارشناسی ارشد فراگیر" target="_blank">کارشناسی ارشد فراگیر سال 1400 برگزار میگردد زمان ثبت نام جاماندگان آزمون زبان دکتری پیام نور اعلام شد خلاصه جزوه زبان تخصصی طاهره فیضی رشته مدیریت دولتی زمان برگزاری ۹ آزمون ۱۴۰۰ اعلام شد | اطلاعیه زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۰ امکان برگزاری پیش از موعد آزمون‌های پیام نور با هماهنگی و رضایت دانشجویان 600 تست درس حقوق اساسی حسن خسروی به همراه پاسخنامه چگونه بدون آزمون وارد مقطع ارشد شویم ؟ | ارشد بدون آزمون در صورت حذف آزمون کارشناسی ارشد فراگیر" target="_blank">کارشناسی ارشد فراگیر چگونه وارد ارشد پیام نور شویم ؟ زمان برگزاری آزمون ارشد فراگیر نوبت بیست و یکم ۹۹ | توزیع کارت تاریخ دقیق ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر" target="_blank">کارشناسی ارشد فراگیر سال 99 + اطلاعیه سازمان سنجش مجوز پذیرش در دوره فراگیر کارشناسی ارشد پیام نور صادر شد افزایش شهریه دانشگاه پیام نور در سال 99 به میزان 15 درصد زمان ثبت نام آزمون ارشد فراگیر پیام نور 99 نوبت بیست و یکم خانه/مطالب و مقالات آموزشی/تقویت حافظه و روش های آن/آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه خواب در زمان مطالعه آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه

14 فروردین , 1396 تقویت حافظه و روش های آن, عوامل موثر بر یادگیری و مطالعه 1 دیدگاه 415 بازدید

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه : جهان امروز ما، جهان سرعت است و روز به روز نیز بر این سرعت افزوده می شود. برای این که از این کاروان علم و زندگی، عقب نمانیم، باید با آخرین روش های دست یابی به دانش آشنا شویم و از آن، برای استفاده صحیح و بیشتر از استعدادها و توانایی های خدادادی مان بهره ببریم. یکی از این روش ها، تندخوانی است. تحقیقات نشان داده است که با خواندن سرعت متوسط دویست کلمه در دقیقه، به جای هزار کلمه در دقیقه، مردان و زنان با تحصیلات عالی، پنج بار آهسته تر از آن چه که لازم است، می خوانند؛ یعنی اگر آنها از توانایی حقیقی و بالقوه خویش استفاده کنند، خواندن کتابی که پنج ساعت طول می کشد، به شصت دقیقه یا کمتر کاهش می یابد.

ما در این مقاله، قصد داریم تا شما را به طور کلی و اجمالی، با فواید و مهارت های تندخوانی آشنا کنیم؛ اما اگر می خواهید مهارت ویژه ای در این زمینه کسب کنید، باید به کتاب هایی که در این زمینه نوشته شده است، مراجعه کنید و از همین امروز تمرین کنید.

آیا یک فرد معمولی می تواند «تندخوان» شود؟

بلی، به دلیل این که تحقیقات علمی نشان می دهد که مغز یک انسان سالم، می تواند هر بار گروه کلمات یا شبه جمله ها را به همان خوبی تک کلمه ها بپذیرد و این عمل، از هر جهت، آسان تر است. ما جمله را هرگز به خاطر درک تک تک کلماتش نمی خوانیم؛ بلکه آن را برای درک شبه جمله هایی که کلمات نیز در آنها هستند، مطالعه می کنیم.

به عنوان مثال، خواندن «آنماشینسفیدکنارجادهپارککرد»، خیلی دشوارتر است از خواندن «آن ماشین سفید، کنار جاده پارک کرد».

خواننده کند ناچار است کار مغزی بیشتری از خواننده سریع انجام دهد؛ زیرا ناچار است پس از تشخیص هر کلمه، معنای آن را به معنی کلمه بعد از آن بیفزاید. در مثال فوق، این حد به اندازه پنج تا شش کار اضافی می رسد؛ در حالی که خواننده سریع که هر بار مجموعه های معنی دار (شبه جمله ها) را می بیند، فقط یک اتصال ساده را بین دو قسمت انجام می دهد.

بنابراین، مزیت فوق العاده تندخوانی، انجام کار فیزیکی کمتر، توسط چشمان بر روی هر صفحه می باشد. در این صورت، به جای حدود 500 توقف توأم با تمرکز دید که چشم خواننده کند بر روی هر صفحه انجام می دهد، خواننده سریع، نزدیک به 100 توقف در صفحه را که عضلات چشم را کمتر خسته می کند، به انجام می رساند.

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه

بررسی باورهای غلط در زمینه تندخوانی

«فرد تندخوان، قادر به احساس و درک مطلب نیست».

این باور، غلط است؛ بلکه عکس این مطلب درست است؛ یعنی خواننده کند، به خاطر توقف ها و شروع های مکرر و پیشرفت متزلزل، امکان زیادی دارد که بی حوصله شود؛ تمرکز حواس خود را از دست بدهد؛ حضور ذهنش کاهش یابد و از درک معنی آن چه که می خواند، عاجز بماند؛ ولی کسی که عادت کند شبه جمله ها را با هم ببیند، به طور طبیعی مفهوم آنها را هم به همراه یکدیگر درک می کند. از طرف دیگر، تندخوانی، باعث می گردد تا مطالب کم اهمیت، زودتر شناخته شوند و بر مطالب مهم، تأکید ورزیده شود. از این رو، درک تمام مطلب، برای خواننده سریع، خیلی آسان تر و دامنه دارتر از درک مطلب، برای خواننده کند می باشد.

«خواندن بیش از 500 کلمه در دقیقه، ممکن نیست»!

این جمله، غلط است؛ زیرا با توجه به این حقیقت که در هر توقف می توانید تا حد شش کلمه را زیر دید قرار دهید و این واقعیت که قادرید در هر ثانیه تا چهار توقف را انجام دهید، بدین معنی است که به راحتی می شود سرعتی تا حد 1000 کلمه در دقیقه را به دست آورد.

«سرعت بیشتر، تمرکز حواث کمتری را به دنبال دارد».

خیر، زیرا هر چه سریع تر حرکت کنیم، نیروی جنبشی بیشتری را جمع کرده، تمرکز بیشتری پیدا می کنیم. سرعت های خواندن متوسط، طبیعی نیست؛ بلکه آنها سرعت هایی هستند که با آموزش های ابتدایی نادرست خواندن، همراه با اطلاعات غیر کافی از طرز کار چشم و مغز، در سرعت های متفاوت، حاصل آمده اند.

فواید تندخوانی

1. یکی از مهم ترین سودهای تندخوانی، این است که شخص تندخوان، دارای ذهنی فعال و حساب گر می شود و با همه چیز، دقیق و حساب شده برخورد می کند؛ سکون، از زندگی اش رخت برمی بندد و همیشه و ناخودآگاه، فعال و پویاست.

2. یکی دیگر از آشکارترین اثرهای تندخوانی، صرفه جویی در وقت است. صرفه جویی در وقت، باعث می شود تا وقت های اضافی پیدا کنید و از آن وقت ها، برای مطالعات جنبی دیگر و کارهای شخصی تان بهره ببرید و حتی درس های دانشگاه را بهتر و کامل تر بخوانید. بیشتر ما از نداشتن وقت کافی، برای انجام کارهای مورد علاقه مان شکایت داریم. اگر شما هم تا امروز چنین مشکلی داشته اید و یا به مطالعه، زیاد علاقه مندید، ولی نمی توانید به همه مطالب جالب مورد نظر خودتان برسید، بدانید که با تندخوانی، قادر خواهید بود به ساعات بیشتری برای مطالعه دست یابید.

3. تندخوانی، کارآیی و خلاقیت فرد را بالا می برد. شخص تندخوان، با هر مسئله ای، به راحتی برخورد می کند و آن را از پیش پای خویش برمی دارد. دانشجویی که به مهارت تندخوانی دست یافته، از زندگی فوق العاده ای برخوردار می شود؛ زیرا تندخوانی، رابطه مستقیمی با دانش زیاد و درک صحیح – که از تندخوانی به دست می آید – دارد. کسانی که سریع تر می خوانند، بهتر نیز می فهمند و راه پیشرفت برایشان همواره باز است.

موانع تندخوانی

موانعی را که بر سر راه سرعت عمل مغز در موقع خواندن ایجاد می کنیم، اصطلاحاً «راه بندان» می نامیم. حال باید ببینیم که این راه بندان های خواندن، چه چیزهایی هستند؛ از کجا ناشی می شوند و چگونه می توان آنها را رفع کرد.

الف) تلفظ و لب خوانی

اگر شما این مشکل را داشته باشید، به هنگام مطالعه، به جای خواندن بی صدا، صدای کلمات را در گلو ایجاد می کنید (ادای صوت یا تلفظ) و یا آن که لب ها را بدون صدا حرکت می دهید (لب خوانی)؛ مثل این که کلمات را برای خود با صدای بلند می خوانید و از این طریق، مغز خود را وادار می کنید که مطالب را با سرعتی در حد سرعت حرف زدن، جذب کند که این سرعت، برای خواندن بی صدا، فوق العاده کم است.

ب) کمک اضافی

کمک اضافی، چنانچه به صورت جزء اصلی عمل خواندن درآید، جزء راه بندان ها به شمار می آید و در حد شدید خود، باعث کندی حرکت چشم و عمل ذهن، در انجام عمل خواندن خواهد شد. کمک اضافی، اصطلاحاً به عمل با انگشت نشان دادن کلمه به کلمه مطلب مورد مطالعه و یا لغزاندن یک لبه صاف مانند خط کش از بالا به پایین و مشخص کردن کامل هر سطر مورد مطالعه می باشد که در چنین وضعی، به مغز خود کمک اضافی را تحمیل کرده اید و باعث می شود که در موقع خواندن، فکر شما، متکی به این عمل اضافه شود و هرگز نتواند به طور مستقل عمل کند.

ج) واپس نگری

کسانی که گرفتار این عیب هستند، نمی توانند بدون برگشت های مجدد بر روی کلمات و عبارات خوانده شده، به خواندن ادامه دهند و یا بدون عقب نگری های مکرر از ابتدا تا انتهای هر سطر را با نگاه طی کرده، به سر سطر بعد بروند. بارها اتفاق می افتد که این افراد، پس از پایان هر سطر، دوباره به همان سطر برگشته، گاهی پس از خواندن چند کلمه و احیاناً تا نزدیکی های آخر همان سطر، متوجه اشتباه خود شده، به سر سطر بعدی می روند.

اکثر ما، اغلب به هنگامی که مایلیم جمله هایی را که خوانده ایم، دوباره خوانده یا در مواردی که تمرکز کافی و حضور ذهن نداشته ایم، دوباره به عقب برگشته و قسمتی از مطلب خوانده شده را دوباره با دقت بیشتری بخوانیم، اقدام به واپس نگری می کنیم؛ ولی اگر این واپس نگری ها را کنترل نکنیم، به صورت عادت بسیار بدی در خواهد آمد. تصور کنید که اگر قرار باشد هر بار یک کلمه یا یک عبارت یا قسمتی از یک سطر را که خوانده ایم، دوباره خوانده، باز به عقب برگشته، دوباره و سه باره بخوانیم و یا این که پس از خواندن هر سطر، به جای رفتن به سر سطر بعدی، هر بار تا نیمه های همان سطر را خوانده، متوقف شده، دنبال سر سطر بعدی بگردیم، چگونه رشته مطلب را گم می کنیم و چقدر از سرعت، باز خواهیم ماند.

د) تلفظ در ذهن

این اشتباه دیگری است که تقریباً همه گرفتار آن هستند. لب ها بی حرکتند و ارتعاشی در گلو احساس نمی شود؛ ولی کلمات را در مغز خود تکرار می کنیم؛ یعنی گرفتار چیزی هستیم که اصطلاحاً می توان آن را «حرف زدن ذهنی» نامید. لازم به تکرار است که هر چیزی که شباهت به خواندن با صدای بلند داشته باشد، مغز را از به دست آوردن سرعتی که قادر به رسیدن به آن است، باز خواهد داشت. باید اعتراف کرد که از میان بردن کامل این نقص، تقریباً ممکن نیست و در حال عادی، لزومی هم ندارد (مگر آن که سرعت های فوق العاده زیاد در خواندن، مورد نظر باشد). با این حال، هنگام خواندن، هر قدر تلفظ در ذهن خود را کاهش دهید، به همان نسبت، خواندن خود را سرعت بخشیده اید.

ه) معکوس بینی

این مشکل، اغلب در خواندن کلمات انگلیسی اتفاق می افتد؛ مثلاً No را On خوانده یا Saw را Was تصور می کنیم و می خوانیم. در خواندن فارسی نیز به ندرت کلماتی هستند که معکوس خوانده می شوند؛ ولی ما فارسی زبانان، بیشتر در خواندن اعداد و محاسبات با این مشکل مواجه می شویم؛ مثلاً عدد 45 را 54 و یا 32 را 23 تصور می کنیم و می خوانیم یا محاسبه می کنیم. این اتفاق، اغلب به خاطر از راست به چپ خواندن مغز است و فراموش می کنیم که کلمات انگلیسی و اعداد را باید از چپ به راست خواند. این مشکل، اغلب ایجاد سردرگمی کرده، خود موجب ایجاد مشکلات دیگری می شود که به آنها اشاره کردیم.

و) عدم توانایی استفاده از میدان دید چشم

در اتاقی که نشسته اید، به روبه رو نگاه کنید و به شیئی ای در مقابل خود (مثلاً پنجره) نگاه کنید؛ در حالی که به دستگیره وسط پنجره نگاه می کنید، گوشه های دیوارهای دو طرف و تابلوی روی دیوار سمت چپ و در اتاق را که در دیوار سمت راست قرار دارد، می بینید. به همین طریق، هر سطر مطلب مورد مطالعه، به راحتی در میدان دید شما واقع می شود و برای انجام پرش های لازم، کافی است که فقط چشم خود را حرکت دهید. بنابراین، از حرکت دادن سر خود، خودداری کنید و در غیر این صورت، چون سر نمی تواند با سرعت فکر حرکت کند، راه بندانی برای خواندن، ایجاد می کند.

چگونه این راه بندان ها از بین می روند؟

خوشبختانه این مشکلات، جزء آن دسته از ناتوانی های خواندن هستند که می توان به سرعت آنها را از بین برد. از یک نظر، تمام راه بندان ها، احتیاج به از میان بردن ندارند و گاهی نمی توان آنها را به کلی از میان برد. می دانیم که بسیاری از خوانندگان، عادت به خواندن مطلب مورد مطالعه در ذهن خود دارند. اگر توانستید تا حدودی عادت درذهن خوانی خود را کاهش دهید که بسیار مفید است. اگر این عادت زیاد عمیق نباشد، سعی کنید تا آن جا که می توانید، در کم کردنش بکوشید؛ ولی نگران آن نباشید و سایر قسمت ها را درست انجام دهید و زیاد به خود فشار نیاورید.

در مورد لب، انگشت، حرکت سر و دیگر کندکننده های جسمی، بحثی نیست. هر کدام که هنوز باعث کندی خواندن شما می شوند، باید از بین بروند که آن هم کاری بسیار آسان است.

به طور کلی، تمرین لازم است. هر گاه قانع شدید که هر کدام از راه بندان ها دیگر مانع سرعت خواندن شما نیست و به قدر کافی کاهش یافته است، وقت خود را برای نابودی کاملش صرف نکنید و به جای آن، وقت خود را صرف انجام تمریناتی کنید که مربوط به مشکلات اساسی شماست. در شدیدترین موارد، اگر به مدت دو تا سه هفته، روزی فقط چند دقیقه را صرف تمرین کنید، مسلماً عادات غلط خود در نحوه خواندن را از بین خواهید برد.

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه

راه های علاج بدون کمک دیگران

الف) علاج تلفظ و لب خوانی

برای علاج تلفظ، باید محل تولید صدا را پیدا کنید. برای این کار، به طریق زیر عمل کنید:

دو انگشت دست خود را در دو طرف سیب گلوی خود قرار دهید و هوا را به طور مداوم از میان لب های خود خارج کنید. آیا ارتعاشی احساس می کنید؟ خیر. حالا هر آهنگی را که میل دارید، در گلو با صدای «هوم هوم» بنوازید. آیا ارتعاش وِزوِز مانندی را زیر دو انگشت خود احساس می کنید؟ این، همان مشکلی است که می خواهید آن را در موقع مطالعه آرام، از بین ببرید. اگر نمی توانید آن را مهار کنید (از میان ببرید)، در موقع خواندن، هوا را از دهان خود خارج کنید.

راه های زیادی نیز برای از بین بردن لب خوانی وجود دارد. پیشنهادهای زیر را آزمایش کنید و هر کدام را که برای خود مناسب تر یافتید، به کار برید:

1. بین لب هایتان و نه بین دندان ها، چیزی را که به قدر کافی سنگین باشد و برای نگهداری آن، ناچار به فشار روی لب ها باشید، قرار دهید و خواندن را ادامه دهید.

2. لب ها را محکم به هم فشرده، در همان حال، زبان را محکم به سقف دهان بچسبانید.

3. لب ها را به حال سوت زدن گرد کنید و هوا را به بیرون بفرستید؛ ولی سوت نزنید.

توجه کنید که این حالات مصنوعی را به طور موقت و تا هنگامی که بر «راه بندان» فائق نیامده اید، ادامه دهید و این، شامل تمام دستوراتی است که برای معالجه، در این قسمت پیشنهاد می شود.

ب) مداوای کمک اضافی

برای ترک عادت خط بردن (مشخص کردن سطرها و کلمات با انگشت) در موقع مطالعه، بهترین راه آن است که در موقع مطالعه، کتاب را با دو دست نگه دارید تا عادت نامطلوب خود را فراموش کنید و بدین طریق، مشکل را با جلوگیری از عامل ایجاد آن، از بین خواهید برد.

ج) معالجه واپس نگری

بهترین توصیه برای رفع این مشکل، این است که بیندیشید و خود را قانع سازید. شما باید دست از این نگرانی بردارید که امکان دارد مطالب را خوب متوجه نشوید و یا قسمتی از نکات را از قلم بیندازید. در موقع خواندن، مستقیم به کار خود ادامه دهید و با وجود این که هر میل شدیدی که برای عقب نگری و مرور جملات و کلمات خوانده شده در خود احساس می کنید، این کار را انجام ندهید. قوّت قلب و اعتماد به نفس، شما را در این مهم یاری خواهد کرد. همچنین قبل از رسیدن به آخر هر سطر، با استفاده از میدان دید (و از گوشه چشم راست خود)، نگاهی به سر سطر بعدی بیندازید که در این صورت، به راحتی می توانید پس از پایان آن سطر، به سر سطر بعد بروید.

د) رفع درذهن خوانی

از بین بردن کامل این عادت، تقریباً غیرممکن است؛ ولی این را بدانید که هر چه سرعت خواندن بیشتر شود، عملاً این مشکل کمتر می گردد. برای تمرین بیشتر در این زمینه، به کتاب مهارت های خواندن، نوشته دکتر بهرام طوسی، ص 117 مراجعه کنید.

ه) از بین بردن معکوس بینی

برای رفع معکوس بینی، بهترین راه که به یادگیری املا نیز کمک فراوان خواهد کرد، تهیه فهرستی از کلماتی است که بیشتر معکوس دیده می شوند؛ به این فهرست مراجعه کرده، کلمه ای مانند Was را که اغلب Saw خوانده می شود، انتخاب کنید؛ آن را روی تکه کاغذی بنویسید و با انگشت (نه با قلم و مداد)، به تک تک حروف آن اشاره کنید و سه بار هجی کنید. بعد کاغذ را برگردانده، در حالی که نام خود را با صدای بلند تلفظ می کنید، کلمه مورد تمرین را بنویسید.

باید آن قدر در موقع هجی کردن کلمه دقت کرده باشید که بتوانید به طور خودکار، کلمه را درست بنویسید. متخصصینی که با این روش کار کرده اند، همیشه نتیجه مثبت گرفته اند و معتقدند که اگر کلمه را با حس لامسه خود احساس کنید، هرگز آن را اشتباه تصور نخواهید کرد.

و) عدم توانایی استفاده از میدان دید

برای دیدن بیش از یک کلمه، هر بار باید از حرکت سر خود جلوگیری کنید. این تمرین را زیاد ساده نگیرید؛ زیرا هر چه میدان دید خود را وسیع تر کنید، سرعت بیشتری به خواندن خود داده اید.

تمرینات زیر را که مهم ترین عامل در کمک به تندخوانی است، با دقت انجام دهید. پیشنهاد می شود که از سه مورد زیر، هر کدام را که برایتان راحت تر است، انتخاب کرده، با آن حالت، تمرین کنید:

1. با قرار دادن دو انگشت در دو طرف فک خود، آن را محکم نگه دارید.

2. با یک دست، چانه خود را به گونه ای که انسان ریش خود را در مشت می گیرد، نگه دارید.

3. یک انگشت دست خود را روی نوک بینی تان قرار دهید.

تندخوانی و تقویت حافظه تنظیم شده :» همیشه آنلاین

با دوستانتان به اشتراک بگذارید فیسبوک تویتر Stumbleupon لینکدین پینترست

برچسبتقویت حافظه تندخوانی تندخوانی و تقویت حافظه سرعت در مطالعه عوامل افزایش سرعت در مطالعه همیشه آنلاین

درباره ی مدیر سایت

بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور جهت راهنمایی و ارائه خدمات ویژه به تمام داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور و ارائه مشاوره به داوطلبین این آزمون به صورت تخصصی قبلی دستورالعمل کامل ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد فراگیر بعد دانشگاه های پیام نور در استان های ایران توسعه می یابد

شاید این مطالب برایتان مفید باشد

تند خوانی چیست ؟! تند خوانی چه فوایدی دارد ؟ چگونه تند خوان شویم ؟

3 بهمن , 1397

مطالعه صحیح : بهترین روش های مطالعه صحیح و درس خواندن و تندخوانی

9 تیر , 1397

شش مانع اصلی مطالعه صحیح را بشناسید

30 تیر , 1395

مطلب پیشنهادی

عادت درون خوانی به هنگام مطالعه را اکیدا ترک کنید

عادت درون خوانی به هنگام مطالعه را ترک کنید یکی از نادرست ترین شیوه های …

یک دیدگاه

بنفشه 1 اسفند , 1401 در 0:48 ق.ظ

Ali bood 👌

پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه *

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

Δ

دسترسی سریع به ارشد فراگیر

خرید بسته های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانلود سوالات آزمون های ادوار گذشته فراگیر دانلود جزوات و سوالات کارشناسی ارشد پیام نور ( ترمی )

تند خوانی چیست ؟! تند خوانی چه فوایدی دارد ؟ چگونه تند خوان شویم ؟

مطالعه صحیح : بهترین روش های مطالعه صحیح و درس خواندن و تندخوانی

آشنایی با مهارت های تندخوانی در 20 دقیقه | خواندن یک کتاب در 60 دقیقه

عادت درون خوانی به هنگام مطالعه را اکیدا ترک کنید

با ورزش مغز آشنا شوید ! ( تقویت حافظه )

نیازمندیهای دانشجویان ارشد

خلاصه جزوه زبان تخصصی طاهره فیضی رشته مدیریت دولتی

21 اردیبهشت , 1400

600 تست درس حقوق اساسی حسن خسروی به همراه پاسخنامه

7 اردیبهشت , 1400

آخرین جزوات ارشد بروز شده

جزوه و سوالات درس بازمهندسی فرآیند کسب و کارجزوه و سوالات درس آموزش و توسعه ریچموند نوئهجزوه و سوالات درس اخلاق و احکام کسب و کار دکتر پرهیزگارجزوه درس مدیریت استراتژیک با رویکرد تدوین استراتژی دکتر خباز و امینیسوالات ارشد فراگیر رشته پژوهش هنر ۹۵ نوبت هفدهمسوالات ارشد فراگیر رشته روانشناسی عمومی ۹۶ نوبت هجدهمسوالات ارشد فراگیر رشته معماری ۹۵ نوبت هفدهمسوالات ارشد فراگیر رشته مدیریت کسب و کار ۹۶ نوبت هجدهمسوالات ارشد فراگیر رشته مدیریت کسب و کار ۹۵ نوبت هفدهمسوالات ارشد فراگیر رشته حقوق خصوصی ۹۶ نوبت هجدهم جدیدترینمحبوبتریندیدگاه هابرچسب

هشدار به داوطلبان ثبت نام ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور

26 فروردین , 1402

جزئیات نحوه ثبت نام در آزمون ارشد فراگیر + اطلاعیه سازمان سنجش

8 اسفند , 1400

خبر فوری : زمان و جزئیات آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت 22

1 اسفند , 1400

چگونه تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاه پیام نور داشته باشیم ؟

7 دی , 1400

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر ۱۴۰۰ پیام نور | آخرین وضعیت

16 آذر , 1400

رشته های کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور سال 97

21 شهریور , 1390 903

اعلام نتایج آزمون های فراگیر سال 91 | آخرین خبرها لحظه به لحظه

8 بهمن , 1391 775

آخرین خبرها درباره اعلام نتایج آزمون های فراگیر (لحظه به لحظه)

8 اسفند , 1390 622

پاسخگویی برخی سوالات داوطلبان ورود به دانشگاه پیام نور

5 اسفند , 1390 616

پذیرش صد در صد داوطلبان آزمون پیام نور | زمان اعلام نتایج

24 آذر , 1391 521 عادله حسینی: با سلام. من یک ماهه که مدارک تحصیلیمو در سامانه سجاد جهت ترجمه رسمی آپلود کردم.... صادق: سلام آيا برای بهمن یا اسفند ماه پیام نور ارشد ۱۴۰۲-۱۴۰۳ ثبت‌نام فراگیر دارد؟ممنو... خدیجه: سلام وقت بخیر من کارشناس رشته مهندسی کشاورزی گرایش مدیریت وآبادانی روستاها هستم... مدیر سایت: نیازی نیست همانا کافیه برای دیدن نتایج... مدیر سایت: از طریق ایمیل دانشگاه پیگیری کنید شاید بتونید نتیجه بگیرید کلا دانشگاه پیام نور... همیشه آنلاین پیام نور ارشد فراگیر ثبت نام سازمان سنجش کنکور اخبار پیام نور ارشد فراگیر کارشناسی ارشد فراگیر فراگیر پیام نور سوالات مدیریت دانشگاه پیام نور تست موفقیت دانلود کامپیوتر کنکور فراگیر جزوات کد رشته محل مدیریت بازرگانی اخبار پيام نور اخبار دکتری مدیریت اجرایی

بروزرسانی همیشه آنلاین

26 فروردین , 1402

هشدار به داوطلبان ثبت نام ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور

8 اسفند , 1400

جزئیات نحوه ثبت نام در آزمون ارشد فراگیر + اطلاعیه سازمان سنجش

1 اسفند , 1400

خبر فوری : زمان و جزئیات آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت 22

7 دی , 1400

چگونه تحصیل همزمان در دو رشته دانشگاه پیام نور داشته باشیم ؟

16 آذر , 1400

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد فراگیر ۱۴۰۰ پیام نور | آخرین وضعیت

عضویت در خبرنامه همیشه آنلاین

در خبرنامه ایمیلی وبسایت عضو شوید.
دریافت آخرین اخبار دانشگاهی ارشد و دکتری .

همیشه آنلاین در شبکه های اجتماعی

درباره ی گروه و مدیریت همیشه آنلاین

گروه همیشه آنلاین به مدیریت مهندس امین زایراومالی بیش از 15 سال سابقه فعالیت در زمینه کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور جهت راهنمایی و ارائه خدمات ویژه به تمام داوطلبین کنکور کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور و ارائه مشاوره به داوطلبین این آزمون به صورت تخصصی در حال فعالیت است. گروه بزرگ همیشه آنلاین تخصصی ترین گروه فعال در زمینه آزمون ارشد فراگیر پیام نور می باشد.

محصولات فروشگاه همیشه آنلاین

بسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر حقوق دادرسی اداریبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر مشاوره خانواده شغلی و توانبخشیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر برنامه ریزی درسیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر فقه و مبانی حقوق اسلامیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر روانشناسی اسلامی مثبت گرابسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر مدیریت منابع انسانی اسلامیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر زبان و ادبیات فارسیبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر حقوق خصوصیبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر حسابرسیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر عمران مهندسی و مدیریت ساختبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر حقوق جزا و جرم شناسیبسته آمادگی آزمون ارشد فراگیر مدیریت فناوری اطلاعاتبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر حقوق بین المللبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر مدیریت آموزشیبسته آمادگی آزمون کارشناسی ارشد فراگیر روانشناسی تربیتی Powered By : Amin Zayeromali © Copyright 2024, All Rights Reserved - شماره های تماس همیشه آنلاین : 09129739525 - 09358027490
این سایت وابسته به هیچ نهادی نمی باشد و بصورت كاملا" مستقل اداره میشود و در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است.
همیشه آنلاین مسئولیت محتوای خبرها که با منبع ذکر شده اند را بر عهده ندارد
به نسخه موبایل بروید

کلمات کلیدی :



جزوات ارشد فراگیر
جزوات ارشد فراگیر
سوالات کنکور ارشد فراگیر
سوالات کنکور ارشد فراگیر
سوالات ترمی ارشد پیام نور
سوالات ترمی ارشد پیام نور
سوالات کنکور دکترا
سوالات کنکور دکترا
تند خوانی و تقویت حافظه
تند خوانی و تقویت حافظه
ممجموعه جزوات کارشناسی ارشد فراگیر مدیریت ام بی ای MBA

سوالات کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور تمام رشته ها
سوالات کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور تمام رشته ها